Leden

We nodigen iedereen die woont, werkt, leert of verblijft op het Hogeland van harte uit om lid te worden van de gebiedscoöperatie. Des te beter de samenleving in onze bloeiende regio wordt afgespiegeld in de coöperatie, des te meer we voor elkaar kunnen betekenen.

 Wat kun je als lid?

Gebruikmaken en delen van kennis en kunde. Dat is het korte antwoord. Er zijn vier kerngroepen waarin je als lid actief kunt zijn: Omgeving, Ondernemers, Onderwijs en Overheid. Ieder lid draagt bij aan de coöperatie binnen zijn of haar eigen kerngroep. Dat kunnen ook meerdere zijn. Als je lid wordt van een van de kerngroepen, kun je gebruikmaken van de ledenservice. Per kerngroep hebben voor je samengevat wat die ledenservice precies inhoudt.

Wat vragen we van je?

Van alle leden vragen we een bijdrage. Jouw bijdrage als lid kan bestaan uit tijd, aandacht, inzet of geld. Ze zijn allemaal even hard nodig. Misschien weet je al in welke vorm je mee wilt werken aan de gebiedscoöperatie. Als je daar nog niet uit bent, neem dan contact met ons op. Wij denken met je mee.

 

Hieronder vind je wat de ledenservice per kerngroep inhoudt. Kies je voor een jaarlijkse financiële bijdrage? Dan vind je hier ook meteen de hoogte van de contributie.

Onderwijs

Ondernemers

Overheid

Omgeving